Inscriere    ·    Tabere    ·    Arhiva   

Dragi voluntari,
Sezonul de inscriere in taberele internationale incepe in fiecare an in martie, SCI te asteapta cu proiecte frumoase si o multitudine de teme din care sa alegi, destinatii care cuprind toate continentele lumii.
Procesul de inscriere a devenit foarte simplu, tot ce trebuie sa faci este sa citesti informatiile pentru taberele care te intereseaza si sa fii de acord cu principiile acestor proiecte. Ai posibilitatea de a trimite aplicatia pentru cel mult 6 tabere in diferite tari, in functie de preferintele tale.
Unde poti face asta?
Chiar aici: http://www.workcamps.info/icamps/search.html
Ce trebuie sa faci?
• te inscrii in SCI-RO completand formular(inscriere_sciro) pe care apoi il trimiti catre placement@sci.ro si achitand contributia anuala de simpatizant pe anul in curs;
• Creezi un cont pe www.workcamps.info , in cazul in care nu ai deja un cont creat;
• Selectezi taberele in functie de preferintele tale;
• Descrii pe scurt motivatia ta si restul facem noi;
Cat te costa?
• contributia anuala de simpatizant pe anul in curs de 40 RON sau pentru membri de 50 RON;
• contributia de participare in tabere in strainatate pentru simpatizanti de 250 RON, si pentru membri de 200 RON, sau contributia de participare in taberele din Romania pentru simpatizanti si membrie de 150 RON *
*coordonatorii taberelor nu platesc nimic
Ce iti ofera SCI?
• Aplicatia ta va fi trimisa catre ramura organizatoare si vei primi un raspuns de confirmare in cel mai scurt timp posibil, de obicei in cel mult 4 zile;
• pe durata taberei masa si cazarea voluntarilor este asigurata in mod gratuit de catre organizatori;
• participi la un mini-training care se desfasoara pe parcursul unei zile – voluntarii primesc informatii despre ce este SCI, ce inseamna voluntariat, ce presupune munca intr-un grup international, etc.
• suport si asistenta pe intreaga perioada a procesului de aplicare, sau orice dificultati si informatii suplimentare despre tabere sau despre plasarea ta.
Tips:
Iata cateva informatii pe care trebuie sa le ai in vedere cand aplici:
– aplicantul trebuie sa aiba cel putin 18 ani impliniti pentru tabere intrenationale;
– alege taberele din timp, astfel vei avea avantaje sa gasesti un loc disponibil mai usor in tabara in care iti dorescti si un pret mai bun pentru biletul de avion ;
– RECOMANDAM tuturor voluntarilor sa fie in posesia unei polite de asigurare separate, datorita limitelor schemei de asigurare SCI.
– Impreuna cu confirmarea ta in tabara vei primi un infosheet care va contine toate detaliile organizatorice, locatia, punctual de intalnire, program, detalii si conditii specific.
Si in final cu cine trebuie sa tineti legatura?
Placement Officer SCI – Cristina
email: placement@sci.ro
tel: 0723295655